Dienstverlening

Werving van nieuwe medewerkers

In de huidige arbeidsmarkt is het vaak lastig om de juiste kandidaat te vinden. De strijd om goede werknemers is groot en iedereen vist in dezelfde vijver. Vreemd is het dan ook niet dat kwalitatieve sollicitaties steeds schaarser worden. Met onze kennis van de arbeidsmarkt en de diverse werving tools zijn wij in staat om snel te schakelen, waarbij kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal staan. In ons wervingsproces kijken we verder dan enkel de kennis en kunde van kandidaten. Het karakter en de kernwaarden zijn minstens zo belangrijk om de kans op een duurzame match en echt werkgeluk te vergroten. Ons team zet graag een stapje extra, denkt mee en gaat out of the box te werk. Heeft jouw organisatie bijvoorbeeld geen behoefte om het werving en selectieproces volledig uit te besteden, maar zijn jullie op zoek naar een manier om het eigen recruitment proces te finetunen? Ook dan kunnen we van dienst zijn. Benieuwd of wij jouw organisatie van de juiste match kunnen voorzien? We komen graag langs om de mogelijkheden met elkaar door te nemen.

Werving en Selectie

Mens en Werk is specialist op het gebied van werving & selectie. Ons grote netwerk en diverse partnerschappen stellen ons in staat om snel te schakelen in een markt die continu in beweging is. We denken met kandidaat en organisatie mee en kijken verder dan het gewenste functieprofiel. Een match tussen bedrijfscultuur en de kernwaarden van een kandidaat is namelijk mínstens zo belangrijk om tot een succesvolle samenwerking te komen. Diverse unieke tools worden ingezet om zowel karakter alsook kernwaarden in kaart te brengen. Kwaliteit boven kwantiteit en commitment voor de lange termijn staan in onze samenwerkingen altijd centraal. Benieuwd hoe we dit waarborgen en interesse in een kennismaking? We komen graag op de koffie!

Meer informatie

Mens en Werk, jouw betrouwbare partner in het uitzenden van medewerkers.

We begrijpen dat het vinden van geschikt personeel een uitdaging kan zijn. Daarom nemen wij graag deze taak van je over, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Bij Mens en Werk staan kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit centraal. We beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde professionals in diverse vakgebieden. Of je nu administratief personeel, technische experts of zorgverleners nodig hebt, wij hebben de juiste mensen voor jouw organisatie.

Onze werkwijze is transparant en efficiënt. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, zodat we een helder beeld krijgen van de gewenste medewerker. Vervolgens selecteren we zorgvuldig uit ons bestand de kandidaat die het beste bij jouw organisatie past. Of het nu gaat om een tijdelijke kracht of een langdurig project, wij zorgen voor de juiste match.

Bij Mens en Werk nemen we ook alle administratieve taken uit handen. Van contractbeheer tot salarisadministratie, wij regelen het voor je. Zo kun jij je volledig concentreren op jouw bedrijfsvoering, terwijl wij zorgen voor een soepele inzet van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.

Kies voor Mens en Werk als jouw partner in het uitzenden van medewerkers. Samen creëren we een succesvolle samenwerking waarin jouw organisatie kan groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie

Mens en Werk vs Indeed

Gebruik je Indeed als wervingskanaal, maar merk je dat er nog niet zoveel uitkomt? Met het in huis halen van Nick van Kempen, hebben wij een Indeed specialist in huis. Daarom hebben wij sinds kort ook een nieuwe service welke wij aanbieden; het overnemen van jullie werving op Indeed.

Als recruitment specialist nemen wij alles voor je uit handen – van het instellen van je account tot het creëren van aansprekende vacatures. Met de focus op branding en zichtbaarheid kunnen je vacatures zowel naar je eigen website worden geleid als op Indeed worden geplaatst.

Op basis van eerdere resultaten hebben klanten gemiddeld een toename van 60% in zichtbaarheid en een stijging van 139% in clicks ervaren!

Door gebruik te maken van onze expertise kun je tijd besparen, je bereik vergroten en moeiteloos toptalent aantrekken. Nick zal op locatie langskomen om te bekijken waar de behoeftes liggen en hoe dit in te steken voor jullie.

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht of reageer hieronder, en laten we bespreken hoe ik je kan helpen excelleren in je wervingsstrategie.

Meer informatie

3D DNA tool, matchen op een compleet nieuw niveau!

Bedrijfscultuur is een uniek en krachtig instrument. Een kapstok die zorgt voor een rode draad in jouw bedrijf. Helaas is de bedrijfscultuur vaak niet bepaald en wordt deze al helemaal niet uitgedragen naar binnen of naar buiten. Met als gevolgd een onduidelijke koers, weinig uiting over wie je bent naar de arbeidsmarkt en mismatches met potentieële kandidaten.

Een gemiste kans!

Cultuur verbindt en levert resultaat. Met de 3D-DNA® Corporate Culture Analysis heb je jouw cultuur binnen no-time inzichtelijk en kun jij je onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Wil je je potentieel toetsen op gezamelijke waarden? Dan is de 3D-DNA® Personal Analysis precies wat je zoekt!

Meer informatie

Kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt

Naast de reguliere werving en selectiekandidaten hebben wij ook geregeld re-integratiekandidaten in bemiddeling die tegen gunstige voorwaarden weer aan een baan geholpen willen worden. Ook in de maatschappelijke behoefte om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een nieuwe uitdaging te helpen kunnen wij voorzien. Benieuwd naar de voordelen om maatschappelijk verantwoord met deze doelgroep aan de slag te gaan of heb je zelf een grote afstand tot de arbeidsmarkt? Wij denken graag mee in het creëren van nieuw werkgeluk en komen de mogelijkheden graag toelichten!

Op zoek naar specialisten of als specialist toe aan een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag verder!

Weet je nog niet helemaal waar je aan toe bent en wil je jouw behoefte concretiseren? Wij staan voor je klaar om hierbij te ondersteunen!

Meer informatie
Mens en Werk Personeelsdiensten
4.5
Gebaseerd op 27 beoordelingen
powered by Google
Tereza KrajciovaTereza Krajciova
22:21 29 Apr 24
Patty PhuongPatty Phuong
17:58 21 Mar 24
Grote waardering voor Barry voor zijn hulp bij het vinden van een baan die heel goed bij mij past, evenals voor de focus van Mens en Werk Personeelsdiensten op het vinden van een baan waarin jij, je persoonlijkheid en je passie centraal staan ​​in wat ze doen!
Roel BosRoel Bos
18:38 02 Feb 24
Toffe gozer Barry van Mens en WerkDankzij Barry kan ik 19 februari starten met mijn nieuwe baanHij luistert goed naar je en zoekt een bedrijf wat bij je pastBarry bedankt👍
Ramon LinssenRamon Linssen
08:21 27 Jan 24
Fijne begeleiding! Heel erg bedankt Barry!
Richard FaessenRichard Faessen
10:58 05 Jan 24
Barry Vervoort, klein van stuk, maar met grootste daden.Geweldige ondersteuning en communicatie!Een echt aanrader als zoekende bent.
Karin WijnenKarin Wijnen
17:54 18 Dec 23
Een super fijn contact gehad met Barry met als resultaat een hele leuke baan.Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe baan!
Demonic DemonDemonic Demon
12:27 27 Jul 23
Nog geen 2 weken geleden ben ik door Barry van Mens en werk benaderd.Door de manier waarop ik ben aangeschreven, heeft dit de doorslag gegeven om contact met hem op te nemen.Er is voor mij op dit moment meer dan genoeg aanbod voor werk, maar omdat Mens en Werk tijdens het kennismakings gesprek met Wouter duidelijk stelde dat de Mens in hun visie centraal staat en ook hoe fijn het gesprek verliep, voelde het gewoon goed en werden verdere afspraken snel gemaakt.Een week later ben ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en heb ik een nieuwe Job!Dank je wel Barry en Wouter.
Marcella JaspersMarcella Jaspers
16:43 28 Jun 23
Via mens en werk een nieuwe job kunnen vinden.Hun ( lees Barry ) zakelijke maar ook open manier van communiceren sprak me zeer aan, en ook hun voortvarende manier van contact leggen met de kandidaat werkgever .Geen langdradige manier van wachten, wachten en nog eens wachten, maar binnen enkele dagen mijn voorstellingsgesprek, meeloopdag en daarna "aan de bak" zeg maar.Ik raad iedereen aan die werk zoekt eerst eens contact met mens en werk op te nemen.Hier wordt je als mens behandeld, en niet als die werkloze die op gesprek komt.Alles hier boven kan Ik in een woord samenvatten:TOPPPPPPP.
js_loader

Samenwerken? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact op