Dienstverlening

Werving van nieuwe medewerkers

In de huidige arbeidsmarkt is het vaak lastig om de juiste kandidaat te vinden. De strijd om goede werknemers is groot en iedereen vist in dezelfde vijver. Vreemd is het dan ook niet dat kwalitatieve sollicitaties steeds schaarser worden. Met onze kennis van de arbeidsmarkt en de diverse werving tools zijn wij in staat om snel te schakelen, waarbij kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal staan. In ons wervingsproces kijken we verder dan enkel de kennis en kunde van kandidaten. Het karakter en de kernwaarden zijn minstens zo belangrijk om de kans op een duurzame match en echt werkgeluk te vergroten. Ons team zet graag een stapje extra, denkt mee en gaat out of the box te werk. Heeft jouw organisatie bijvoorbeeld geen behoefte om het werving en selectieproces volledig uit te besteden, maar zijn jullie op zoek naar een manier om het eigen recruitment proces te finetunen? Ook dan kunnen we van dienst zijn. Benieuwd of wij jouw organisatie van de juiste match kunnen voorzien? We komen graag langs om de mogelijkheden met elkaar door te nemen.

Werving en Selectie

Mens en Werk is specialist op het gebied van werving & selectie. Ons grote netwerk en diverse partnerschappen stellen ons in staat om snel te schakelen in een markt die continu in beweging is. We denken met kandidaat en organisatie mee en kijken verder dan het gewenste functieprofiel. Een match tussen bedrijfscultuur en de kernwaarden van een kandidaat is namelijk mínstens zo belangrijk om tot een succesvolle samenwerking te komen. Diverse unieke tools worden ingezet om zowel karakter alsook kernwaarden in kaart te brengen. Kwaliteit boven kwantiteit en commitment voor de lange termijn staan in onze samenwerkingen altijd centraal. Benieuwd hoe we dit waarborgen en interesse in een kennismaking? We komen graag op de koffie!

Meer informatie

Mens en Werk, jouw betrouwbare partner in het uitzenden van medewerkers.

We begrijpen dat het vinden van geschikt personeel een uitdaging kan zijn. Daarom nemen wij graag deze taak van je over, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Bij Mens en Werk staan kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit centraal. We beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde professionals in diverse vakgebieden. Of je nu administratief personeel, technische experts of zorgverleners nodig hebt, wij hebben de juiste mensen voor jouw organisatie.

Onze werkwijze is transparant en efficiënt. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, zodat we een helder beeld krijgen van de gewenste medewerker. Vervolgens selecteren we zorgvuldig uit ons bestand de kandidaat die het beste bij jouw organisatie past. Of het nu gaat om een tijdelijke kracht of een langdurig project, wij zorgen voor de juiste match.

Bij Mens en Werk nemen we ook alle administratieve taken uit handen. Van contractbeheer tot salarisadministratie, wij regelen het voor je. Zo kun jij je volledig concentreren op jouw bedrijfsvoering, terwijl wij zorgen voor een soepele inzet van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.

Kies voor Mens en Werk als jouw partner in het uitzenden van medewerkers. Samen creëren we een succesvolle samenwerking waarin jouw organisatie kan groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie

Mens en Werk vs Indeed

Gebruik je Indeed als wervingskanaal, maar merk je dat er nog niet zoveel uitkomt? Met het in huis halen van Nick van Kempen, hebben wij een Indeed specialist in huis. Daarom hebben wij sinds kort ook een nieuwe service welke wij aanbieden; het overnemen van jullie werving op Indeed.

Als recruitment specialist nemen wij alles voor je uit handen – van het instellen van je account tot het creëren van aansprekende vacatures. Met de focus op branding en zichtbaarheid kunnen je vacatures zowel naar je eigen website worden geleid als op Indeed worden geplaatst.

Op basis van eerdere resultaten hebben klanten gemiddeld een toename van 60% in zichtbaarheid en een stijging van 139% in clicks ervaren!

Door gebruik te maken van onze expertise kun je tijd besparen, je bereik vergroten en moeiteloos toptalent aantrekken. Nick zal op locatie langskomen om te bekijken waar de behoeftes liggen en hoe dit in te steken voor jullie.

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht of reageer hieronder, en laten we bespreken hoe ik je kan helpen excelleren in je wervingsstrategie.

Meer informatie

3D DNA tool, matchen op een compleet nieuw niveau!

Bedrijfscultuur is een uniek en krachtig instrument. Een kapstok die zorgt voor een rode draad in jouw bedrijf. Helaas is de bedrijfscultuur vaak niet bepaald en wordt deze al helemaal niet uitgedragen naar binnen of naar buiten. Met als gevolgd een onduidelijke koers, weinig uiting over wie je bent naar de arbeidsmarkt en mismatches met potentieële kandidaten.

Een gemiste kans!

Cultuur verbindt en levert resultaat. Met de 3D-DNA® Corporate Culture Analysis heb je jouw cultuur binnen no-time inzichtelijk en kun jij je onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Wil je je potentieel toetsen op gezamelijke waarden? Dan is de 3D-DNA® Personal Analysis precies wat je zoekt!

Meer informatie

Kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt

Naast de reguliere werving en selectiekandidaten hebben wij ook geregeld re-integratiekandidaten in bemiddeling die tegen gunstige voorwaarden weer aan een baan geholpen willen worden. Ook in de maatschappelijke behoefte om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een nieuwe uitdaging te helpen kunnen wij voorzien. Benieuwd naar de voordelen om maatschappelijk verantwoord met deze doelgroep aan de slag te gaan of heb je zelf een grote afstand tot de arbeidsmarkt? Wij denken graag mee in het creëren van nieuw werkgeluk en komen de mogelijkheden graag toelichten!

Op zoek naar specialisten of als specialist toe aan een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag verder!

Weet je nog niet helemaal waar je aan toe bent en wil je jouw behoefte concretiseren? Wij staan voor je klaar om hierbij te ondersteunen!

Meer informatie
Google icon

Zouhair Lary

27/07/2022

Top top top! Het ging allemaal heel snel. Alles wordt snel geregeld. Ze vragen daarna ook hoe het gaat en wat je er van vindt. Gewoon TOP!

Meer lezen
Google icon

A.J. Wolbertus

13/10/2022

Berry Topgozer👌🏼!

Meer lezen
Google icon

Leuk werk

13/10/2022

Leuk werk
Meer lezen
Google icon

Ellen van de Boel

20/10/2022

Ik heb een goede ervaring met hun. Zij hebben mij benaderd, omdat ze mijn CV gevonden hadden en hadden een geschikte functie. Helaas werd ik niet uitgenodigd voor een gesprek.

Meer lezen
Google icon

Zen Korsten

09/11/2022

Top begeleiding. Snelle reacties en super kontakt gehad. Dankjewel Bear, topper

Meer lezen
Google icon

Tufan bozkurt

11/11/2022

Top👍

Meer lezen
Google icon

Joeri Cordang

02/12/2023

Ze hebben me al 2x aan een baan geholpen! Ze houden goed contact met je en helpen je meteen, echte toppers!!😁

Meer lezen
Google icon

Michel Oort

17/02/2023

Fijne persoonlijke benadering, en betrokkenheid.

Meer lezen
Google icon

Jos Vermeulen

21/02/2023

De medewerkers van Mens en Werk hebben mij goed geholpen. Zij nemen de tijd voor een kandidaat/client, zodat ze maatwerk kunnen leveren. Helaas heeft dit niet tot een baan geleidt, maar ze houden de lijntjes kort en blijven consistent voor je op zoek. Het hele proces verloopt bij hun laagdrempelig, waardoor je jezelf kunt blijven. Bij hun staat “de Mens” voorop en “Werk” op de 2e plaats.

Meer lezen
Google icon

luca van der beek

04/04/2023

top personeel altijd vriendelijk en zoeken altijd tot het uiterste voor de juiste job

Meer lezen

Samenwerken? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact op