Vacatures zijn er in overvloed, waardoor je door de bomen vaak het bos niet meer ziet.
Harde eisen en taken zijn duidelijk maar naar wat voor bedrijfscultuur ben je eigenlijk op zoek? Met oprechte interesse denken wij mee in de ontwikkeling van je carrière en gaan we een stapje verder. We willen je namelijk het toekomstperspectief bieden dat je verdient!

Staat de gewenste vacature niet in het overzicht?

Het kan zijn dat in ons vacatureoverzicht niet de vacature staat waar jij naar op zoek bent, niet getreurd. Wij werken ook vanuit het perspectief van kandidaten en gaan met jouw zoekprofiel  graag de markt op om de juiste match te realiseren. Ben je actief of passief zoekend naar je droombaan en wil je in de toekomst een mooie stap maken, dan zijn wij de uitgelezen partij om je hierbij te ondersteunen! Benieuwd naar hoe we in dit geval te werk gaan? We lichten het je graag persoonlijk toe tijdens een kop koffie!

Vakgebieden

Onze tentakels verspreiden zich over diverse vakgebieden. Zo zijn we goed thuis in MBO, MBO+, HBO en WO functies binnen de Logistiek, Productie, HR, Sales & Techniek.
Voor al onze vacatures geldt dat je rechtstreeks bij de werkgever een contract aangaat, voor minimaal 7 maanden, waarmee zekerheid geboden wordt.

Ben je benieuwd of we ook voor jou de juiste match kunnen maken?

We komen graag met je in contact!