Kandidaten

Wat leidt jou in de zoektocht naar nieuw werkgeluk?

Vacatures zijn er in overvloed, waardoor je vaak door de bomen het bos niet meer ziet.
Harde eisen en taken zijn vaak duidelijk omschreven maar kun je hieruit opmaken of de vacature passend is voor jou? 

Wij geloven erin dat passende karakters en overeenkomende kernwaarden de sleutel zijn naar echt en duurzaam werkgeluk. Kennis en kunde kun je aanleren, karakter en kernwaarden aanpassen is echter een ander verhaal. Met oprechte interesse denken wij mee in de ontwikkeling van je carrière, zetten we tools in en gaan we een stapje verder. We willen je namelijk het toekomstperspectief bieden dat je verdient! 

Staat de gewenste vacature niet in ons vacatureoverzicht?

Het perspectief van jou als kandidaat staat bij ons altijd centraal. Tref je in ons vacatureoverzicht niet de juiste uitdaging aan waarna je opzoek bent, dan wil dit niet zeggen dat we je niet vooruit kunnen helpen. Met jouw interesses en wensen gaan we graag de markt op om de juiste match te realiseren. Ben je actief of passief zoekend naar je droombaan en wil je in de toekomst een mooie stap maken, dan zijn wij de uitgelezen partij om je hierbij te ondersteunen! Benieuwd naar hoe we in dit geval te werk gaan? We lichten het je graag persoonlijk toe tijdens een kop koffie!

Vakgebieden

Onze expertise is breed en verspreid zich over diverse vakgebieden. Zo zijn we goed thuis in MBO, MBO+, HBO en WO functies binnen o.a. de Logistiek, Productie, HR, Sales & Techniek.

Voor het merendeel van onze vacatures geldt dat je rechtstreeks bij de werkgever een contract aangaat, waardoor je direct zekerheid en stabiliteit geboden krijgt. Toch opzoek naar meer flexibiliteit? Ook daarin hebben we mogelijkheden!

Meld je aan voor een job alert

Aanmelden

Job alert

Close icon

category

locatie

dienstverband