Lodewijk van der Grintenprijs 2023

Dinsdag 12 december was het voor Wouter eindelijk zover. Na een lange voorbereiding mocht hij in Theater de Maaspoort zichzelf en zijn bedrijf presenteren bij de Lodewijk van der Grintenprijs.

Iedere tweede dinsdag in december wordt de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs uitgereikt. De Ondernemersprijs is vernoemd naar Lodewijk van der Grinten (1831 – 1895), de oprichter van het voormalige Océ, het huidige Canon Production Printing. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste economische krachten in Venlo. Onze naamgever symboliseert daarmee onze missie en als voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Naar de Van der Grintenprijs wordt jaarlijks ook de talent award uitgereikt. Samen met Jurre Quicken en Marco Baetsen mocht hij strijden voor deze prijs. Na hele goede pitches van alle drie de kandidaten was het Marco Baetsen die aan het langste eind trok en de prijs mee naar huis mocht nemen. Een mooie avond waar Wouter zich van zijn beste kan kon laten zien en waar aardig wat connecties uit gekomen zijn.

Namens Mens en Werk Personeelsdiensten feliciteren wij Marco Baetsen met het winnen van de talent award.

Na de Talent Award was het aan Anouk Hendrikx-Afonso, Jan Houwen en Giselle Vluggen om de strijd aan te gaan voor de Lodewijk van der Grintenprijs. Stuk voor stuk mensen met hun eigen sterke persoonlijkheid en eigen inzichten, die altijd klaarstaan voor de Venlose maatschappij. In dit geval was het Jan Houwen die met de prijs naar huis mocht. Ook Jan feliciteren wij met het winnen van deze prachtige prijs!

Meld je aan voor een job alert

Aanmelden

Job alert

Close icon

category

locatie

dienstverband