Nieuwe partner binnen Mens en Werk Personeelsdiensten

Als Mens en Werk Personeelsdiensten timmeren wij altijd aan de weg. Niet alleen in ons klanten- en kandidatenbestand, maar ook intern. Sinds mei 2023 is Nick van Kempen al enkele dagen per week bezig met de bedrijfsvoering binnen Mens en Werk Personeelsdiensten. Wouter en Nick kennen elkaar uit het verleden, waar ze samen hebben gewerkt in de uitzendbranche.Na een aantal jaren bij het hoofdkantoor van Indeed in Dublin, Ierland te hebben gezet, heeft Nick besloten terug naar Nederland te komen.

Vanaf 1 januari 2024 slaan Wouter en Nick de handen in elkaar en gaat Nick als partner binnen Mens en Werk Personeelsdiensten aan de slag gaan. Nick zal meer het administratieve gedeelte op zich nemen met de backoffice, waar Wouter meer ‘het veld’ in zal gaan in het contact met opdrachtgevers en kandidaten.

Nick: ‘Fijn om deze stap te mogen maken en om Mens en Werk naar een hoger niveau te tillen. Ik ben van mening dat je iedereen in zijn kracht moet zetten, iets wat we bij Mens en Werk nu zeker gaan doen. Hierdoor krijgt iedereen een duidelijker takenpakket en kunnen we de focus leggen op de dingen waar we goed in zijn en welke we leuk vinden!’

Ook Wouter kijkt uit naar de samenwerking: ‘Met Nick halen we iemand in huis die op Champions League niveau kan presteren. In het verleden al heel fijn samengewerkt met Nick, dus dat moet in de toekomst zeker goed komen.’

Wil je meer weten over de rolverdeling? Kom je met een van ons in gesprek om eens te zien wat we doen? Dan laat het ons weten!

Meld je aan voor een job alert

Aanmelden

Job alert

Close icon

category

locatie

dienstverband