Werving en Selectie

Mens en Werk is specialist op het gebied van werving & selectie. Ons grote netwerk en diverse partnerschappen stellen ons in staat om snel te schakelen in een markt die continu in beweging is. We denken met kandidaat en organisatie mee en kijken verder dan het gewenste functieprofiel. Een match tussen bedrijfscultuur en de kernwaarden van een kandidaat is namelijk mínstens zo belangrijk om tot een succesvolle samenwerking te komen. Kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit waarmee we de doelstelling om commitment voor een lange termijn aan te gaan waarborgen.

Kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt

Naast de reguliere werving en selectiekandidaten hebben wij ook geregeld re-integratiekandidaten in bemiddeling die tegen gunstige voorwaarden weer aan een baan geholpen willen worden. Ook in de maatschappelijke behoefte om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een nieuwe uitdaging te helpen kunnen wij voorzien. Benieuwd naar de voordelen om maatschappelijk verantwoord met deze doelgroep aan de slag te gaan of heb je zelf een grote afstand tot de arbeidsmarkt? Wij denken graag mee in het creëren van nieuw werkgeluk en komen de mogelijkheden graag toelichten!

Op zoek naar specialisten of als specialist toe aan een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag verder!

Weet je nog niet helemaal waar je aan toe bent en wil je jouw behoefte concretiseren? Wij staan voor je klaar om hierbij te ondersteunen!