Transportplanner binnenland

Transportplanner binnenland

Onze opdrachtgever is wereldwijd een opererende logistieke dienstverlener met een jaaromzet van enkele miljarden euro. Ze hebben wereldwijd vestigingen op meer dan 820 locaties waar 35.000 mensen werkzaam zijn. Onze opdrachtgever biedt klanten in verschillende industrieën een breed scala aan oplossingen aan om de integrale stromen tussen de verschillende schakels rondom een organisatie te beheren en waar mogelijk te verbeteren. Door het groeiende succes en uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar transportplanner voor de binnenlandse ritten.

Heb jij affiniteit met transport? Ben jij een echte regelaar, houd jij van afwisseling en uitdaging in je werk en heb jij een oplossingsgerichte instelling?
Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!

Jouw rol en afdeling:
Als Transportplanner Binnenland ben je verantwoordelijk voor het plannen en regelen van dagelijkse transporten. Met jouw organisatorische vaardigheden zie je het als een uitdaging om elke dag de planning weer kloppend te maken en zorg je voor een optimaal verloop van het transport. Je bent communicatief sterk, klantgericht en hebt goede sociale vaardigheden. In deze functie is het belangrijk dat je goed overzicht kan bewaren en proactief kan reageren. Je bent oplossingsgericht, een echte regelaar en houdt van hectiek en uitdagingen. De Transportplanner die wij zoeken heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau. Indien je nog geen ervaring hebt, maar wel graag het vak wilt leren, bieden wij de mogelijkheid om door onze ervaren collega’s te worden opgeleid tot ervaren transportplanner. Dagelijks hou jij je bezig met het plannen, uitzoeken en regelen van een optimale transportplanning.
Wie ben jij?
  • Het functioneel aansturen en instrueren van chauffeurs;
  • Je onderhoudt contacten met onze klanten en werkt nauw samen met je collega planners;
  • Je coördineert de meest efficiënte routes en ‘ladingcombinaties’;
  • Het eventueel verkopen of uitbesteden van vrachten;
  • Het opmaken van transportdocumentatie en bijkomende administratieve handelingen.
Naast uitdagend werk en fijne collega’s bieden wij:
  • Een uitdagende functie binnen een dynamische groeiende organisatie
  • Een collegiale werksfeer;
  • Ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei.
  • Een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket en een persoonlijk flex budget.
  • Je werkt 40 uur per week waarbij je in een systeem van diverse dag- en avonddiensten werkzaam bent
Ben jij de nieuwe duizendpoot die we zoeken? Reageer dan snel via onderstaande button of via info@mewp.nl!

 


Solliciteer