Showroomverkoper Tegels & Sanitair

Voor onze relatie Tegelmegashop zijn wij exclusief op zoek naar een enthousiaste ervaren showroomverkoper tegels & sanitair. Heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan, ben je een gemotiveerde salestijger en wil je werken in een hecht ambitieus team?  Krijg je er een kick van als klanten mede door jouw advies hun droomwoning kunnen realiseren en weet je wensen van de consument naadloos naar de praktijk te vertalen, dan is deze vacature het lezen absoluut waard!

Tegelmegashop wil iedere consument aan de perfecte tegel helpen. Als geen ander begrijpen de collega’s de cruciale rol van de juiste tegel bij het realiseren van het droominterieur van onze klanten. Topkwaliteit tegels voor de beste prijs, zonder tekort te doen aan service is waar Tegelmegashop voor staat. Naast een mooi assortiment aan tegels maken ook sanitaire totaalconcepten deel uit van het assortiment, waarmee de wensen van klanten vertaald worden naar een volledige ontzorging. Op persoonlijke wijze worden consumenten in de 1000m2 grote showroom geadviseerd, zodat alle mogelijkheden en adviezen goed besproken kunnen worden. Tegels en Sanitair kopen consumenten namelijk voor de lange termijn, waardoor een gedegen advies van essentieel belang is om ook voor de lange termijn het WOW-effect te creëren. Als showroomverkoper ben je het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten.

De showroom waarvoor de versterking gezocht word is  gevestigd in Roermond. Vanuit hier adviseer je dagdagelijks consumenten over de aanschaf van tegels en sanitair. Klanttevredenheid staat binnen de organisatie hoog in het vaandel, samen met het team lever jij hier een bijdrage aan zodat de klanten goed geadviseerd met een tevreden gevoel en het juiste product huiswaarts keren.

Jouw rol en afdeling:

In jouw rol als Verkoopadviseur Tegels & Sanitair ben je verantwoordelijk voor een optimale klantervaring in de showroom. Met een vriendelijke en professionele houding, goede communicatieve vaardigheden en een oplossingsgerichte houding ben jij de perfecte gastheer voor de showroombezoekers. Door jouw enthousiasme worden klanten aangestoken en weet je de klik te maken waarmee de wens die in het hoofd van de consument zit vertaald wordt naar een concreet voorstel en uiteindelijk een order. Je werkt offertes uit en zorgt daarnaast voor de opvolging van een goede aftersales. Krijg jij een kick van het creëren van tevreden klanten en stat klanttevredenheid hoog bij je in het vaandel dan ga je veel plezier beleven binnen dit hechte team van professionals!

Wie ben jij?
 • Is communicatief vaardig, enthousiast, betrokken en klantvriendelijk;
 • Heeft ervaring in de sales b2c (ervaring met sanitair en tegels is een pre echter geen must);
 • Is fulltime beschikbaar van dinsdag t/m zaterdag;
 • Beschikt over een stevige persoonlijkheid en is niet bang om klanten aan te spreken en te adviseren;
 • Is een teamspeler;
 • Is commercieel ingesteld, schakelt snel en weet klanten zo nu en dan te verrassen met oplossingen waaraan de klant zelf nog niet gedacht heeft;
 • Werkt nauwkeurig en komt zijn afspraken na;
 • Streeft een hoge klanttevredenheid na;
 • Is niet vies van hard werken;
 • Durft een stapje extra te zetten en out of the box te denken;
 • Spreekt Nederlands en heeft ook enige kennis van de Duitse en/of Engelse taal;
 • Ben je thuis in bouwmaterialen en heb je aanverwante kluskennis dan is dit mooi meegenomen!
Naast uitdagend werk en fijne collega’s bieden wij:
 • Het team van Tegelmegashop is hecht en bestaat uit professionals die voor elkaar klaarstaan, waardoor je iedere dag met veel plezier naar het werk komt.
 • De organisatie hanteert uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden afgestemd o.b.v. leeftijd en ervaring. Zo krijgen alle medewerkers naast een goed salaris aantrekkelijke personeelskortingen, is er ruimte voor trainingen en opleidingen en wordt er ook voor een goede pensioenafdracht gezorgd, zodat je ook na je carrière zorgeloos kunt genieten.
 • Niet onbelangrijk, de organisatie houdt van gezelligheid en organiseert geregeld leuke uitstapjes met het complete team!
 •  
Ben je geïnteresseerd in de openstaande vacature dan plannen we graag een gesprek in om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Je kunt contact met ons opnemen via info@mewp.nl