Mens en Werk vs Indeed

Gebruik je Indeed als wervingskanaal, maar merk je dat er nog niet zoveel uitkomt? Met het in huis halen van Nick van Kempen, hebben wij een Indeed specialist in huis. Daarom hebben wij sinds kort ook een nieuwe service welke wij aanbieden; het overnemen van jullie werving op Indeed.

Als recruitment specialist nemen wij alles voor je uit handen – van het instellen van je account tot het creëren van aansprekende vacatures. Met de focus op branding en zichtbaarheid kunnen je vacatures zowel naar je eigen website worden geleid als op Indeed worden geplaatst. 

Op basis van eerdere resultaten hebben klanten gemiddeld een toename van 60% in zichtbaarheid en een stijging van 139% in clicks ervaren!

Door gebruik te maken van onze expertise kun je tijd besparen, je bereik vergroten en moeiteloos toptalent aantrekken. Nick zal op locatie langskomen om te bekijken waar de behoeftes liggen en hoe dit in te steken voor jullie.

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht of reageer hieronder, en laten we bespreken hoe ik je kan helpen excelleren in je wervingsstrategie.