Allround Productiemedewerker

Allround Productiemedewerker

Zet jij graag alle zeilen bij en maak jij de vakantiebeleving op campings graag luxer? Onze opdrachtgever heeft dezelfde misse en plaatst wintervaste tenten en veranda’s aan bijvoorbeeld caravans of chalets. De producten worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, waardoor onze opdrachtgever zich onderscheid van de concurrenten. Ieder project is maatwerk, dus je hoeft niet bang te zijn dat je je door seriematige werkzaamheden gaat vervelen. Gaat je hart sneller kloppen van fijne, secure productiewerkzaamheden in een schone omgeving en wil je voor een pionier in de tentenbranche werken? Beschik je over de juiste skills en mentaliteit om deze mooie projecten in teamverband te realiseren? Lees dan snel de onderstaande toelichting en wie weet ben jij de topper die samen met ons de tent op de kop zal zetten.

Jouw rol en afdeling;
Je komt terecht op een afdeling waar collegialiteit, gezelligheid maar ook hard werken centraal staan. Een groot gedeelte van de tijd ben je bezig met het op maat maken van zeilen aan de hand van de wensen van de klant. Dit doe je door de zeilen op te meten, te snijden en te naaien waarna het montageteam op locatie hiermee aan de slag gaat. Het product pallet bestaat voornamelijk uit wintervaste voortenten en veranda’s waarmee vakantiehuisjes en caravans worden uitgebreid, zodat de vakantiebeleving van de klanten nog plezieriger wordt. De producten worden allemaal in eigen beheer geproduceerd op basis van maatwerk. Saaie seriematige werkzaamheden vinden hier dus niet plaats, waardoor je voldoende afwisseling in je werkzaamheden hebt en alertheid gevraagd wordt. Eigen inbreng wordt gewaardeerd, heb je ideeën dan kun je hier altijd mee terecht bij je leidinggevende en directie. Bij onze opdrachtgever staan de belangen en wensen van de klant hoog in het vaandel. Elk onderdeel, van het dak en frame tot aan zijwand en vloer, wordt op maat én in eigen huis vervaardigd, waardoor we de allerhoogste kwaliteitsnormen kunnen garanderen. Wil jij Champions League spelen binnen de zeilmakerij? Dan ben jij de aanwinst die wij zoeken!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over minimaal MBO-Niveau 3 werk/denk niveau;
 • Je bent een gemotiveerde teamspeler die opzoek is naar vast dienstverband;
 • Je bent bereid om over te werken indien nodig;
 • Je bent fysiek in orde;
 • Je werkt secuur.

Naast uitdagend werk en fijne collega’s bieden wij;

 • Een rechtstreeks dienstverband van minimaal een half jaar bij onze opdrachtgever. Bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een vast dienstverband;
 • Prima arbeidsvoorwaarden gebaseerd op ervaring en leeftijd;
 • 26 vakantiedagen;
 • Ruimte voor ontwikkeling en verbetering;
 • De mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen;
 • Een uitstekende pensioenregeling; Ook na je loopbaan moet je kunnen genieten.

Wil jij snel aan de slag als Allround Productiemedewerker bij een mooi en stabiel familiebedrijf in de regio van Roermond? Reageer dan snel!